STAROSTLIVOSŤ SPOJENÁ S ODDYCHOM

Zakladáme si na vysokej kvalite v poskytovaní služieb, a to najmä z dlhodobého hľadiska účinku jednotlivých procedúr, ktoré sú cenovo dostupné pre každého zákazníka.

Jana Ďurišková

“Moje meno je Jana Ďurišková. Kozmetike sa profesionálne venujem od roku 2007. Táto práca ma napĺňa a je splnením môjho sna. Vpred ma posúva spokojnosť mojich zákazníkov, ich viditeľné výsledky a progres zlepšenia.”

Pandhy´s depilácia cukrovou pastou

Depilácia ako pohladenie

PANDHY´S depilácia

PANDHY´S depilácia cukrovou pastou

Depilácia ako pohladenie

Depilácia ako pohladenie

Dekoratívna kozmetika


ZERVA

Za značkou ZERVA stojí 30 rokov praxe jednej z najpoprednejších vizážistiek súčasnosti Athiny “Nany” Zerva. Vďaka jej skúsenostiam, životnej filozofii a poctivému prístupu spĺňajú naše produkty tie najnáročnejšie kritéria profesionálov už v 17 krajinách sveta.

PANDHY´S

Filozofiou starostlivosti o pleť PANDHY'S je zaobchádzať s pokožkou celého tela s rovnakou láskou, rešpektom a pozornosťou, akú venujete svojej tvári. Každý výrobok je preto navrhnutý tak, aby bol použitý na Vašu tvár a telo v elegantných a originálnych obaloch s ohľadom na ekológiu, ekonomiku a praktickosť.

LIBRE

Profesionálny make-up Libre vznikol v roku 1997 v Taliansku. Bol navrhnutý a vyrobený pre profesionálny sektor v službách imidžových a kozmetických salónov s profesionálnymi vizážistami, ktorí ho používajú pri svojich foteniach a na módnych mólach.

KRIPA

Líčidlá KRIPA sú skutočnou starostlivosťou o pleť. Až 100% zložiek je prírodného pôvodu. Prináša riešenie pre veľmi citlivú pleť a spĺňa požiadavky na tú najvyššiu kvalitu. Nie je testovaná na zvieratách, neobsahuje syntetické látky a je vhodná pre vegánov.

Naše ostatné služby


  • 3D a 4D mihalnice

    Popis...

  • PHIBROWS – Microblading obočia

    Popis...

  • Permanentný make-up

    Popis...

  • Líčenie

    Popis...

  • Depilácia teplým voskom

    Popis...

  • Úprava a farbenie obočia

    Popis...

  • Napúšťanie mihalníc

    Popis...

3

ocenenia

313

stálych zákazníkov

17

procedúr

3

vizážistky